Üdvözlünk kedves viszonteladó partnerünk

Örülünk, hogy ránk találtál

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI WEBÁRUHÁZUNKBA

1. Mivel foglalkozunk?

A Monafadesign manufaktúra saját tervezésű és készítésű fa dekorációkat forgalmaz és csak viszonteladó partnereket szolgálunk ki. Termékeink között szerepelnek ünnepekre készített színes fa üzenőtáblák, dekorációs táblák, virágkötészeti kiegészítők...

2. Kik vagyunk?

Angéla és László. 2016-ban alapítottuk vállalkozásunkat és azóta azon dolgozunk, hogy egyre szebb és igényesebb termékeket készítsünk, amelyek örömet okoznak a dekoráció iránt fogékony alkotóknak.

3. Hogyan lehet vásárolni a webáruházban?

A webáruházunkban csak viszonteladó partnereket szolgálunk ki. A vásárláshoz előszőr regisztrálnod kell. A regisztrációt mi megerősítjük, majd ezt követően tudsz belépni saját belépési kódoddal. Regisztrált tagként, belépés után fogod látni saját áraidat és tudsz leadni rendelést.

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI WEBÁRUHÁZUNKBA

4. Miért érdemes tőlünk vásárolnod?

Válogatott fa alapanyagokra, egyedi mintákat alkotunk. Folyamatosan figyelünk a kiemelkedő minőségre és magas színvonalú gépparkot tartunk fenn. Igyekszünk egyedi megjelenést biztosítani termékeinknek és folyamatos megújuláson dolgozunk.

5. Kedvezmény, Ingyenes szállítás.

Egyszeri nagyobb összegű rendelés esetén kérd egyedi kedvezményünket.

30.000 Ft egyszeri rendelési érték felett kiszállításunk ingyenes.

6.Van minimális rendelési érték?

Igen, a webáruházban a minimális rendelési érték 10.000 Ft.

7.Kiszállítás és átvétel lehetőségei

Megrendelésedet futárral és csomagpontra is kérheted, de személyes átvételt is tudunk biztosítani, ebben az esetben természetesen nincs szállítási költség. Jelenleg két helyszínen is biztosítunk személyes átvételi lehetőséget alábbiak szerint.

Standard személyes átvételi helyként a Flora virágpiacot ajánljuk, ahol rendszeresen megtalálsz minket. (Flora virágpiac Szigetszentmiklós, Leshegy út 1, 2310 (Nagy büfével szemben)

2344 Dömsöd, Rákóczi út 27/B

 

Csütörtök és hétfő 6:00-13:00-ig. Flora Virágpiac